Απαγόρευση της Νομικής και Πραγματικής Μεταβολής της Κατάστασης της Εταιρείας HELIOSPHERA Εξαιρώντας ΜΟΝΟ την πληρωμή των Οφειλόμενων Δεδουλευμένων

Δεκτό έκανε το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για εκατόν δέκα εργαζόμενους της εταιρείας Heliosphera Α.Ε. οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες ενώ το εργοστάσιο της εταιρείας στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης παραμένει κλειστό και χωρίς ρεύμα.
Το δικαστήριο απαγορεύει την νομική και πραγματική μεταβολή της κατάστασης της εταιρείας εξαιρώντας μόνο την πληρωμή των οφειλομένων δεδουλευμένων μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης τους στις 6 Νοέμβριου 2012 για την επιδίκαση του συνόλου των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Σημειωτέον ότι στην συζήτηση της αίτησης πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων – μελών του άσκησε το υπό σύσταση σωματείο εργαζομένων Heliosphera. Tις επόμενες ήμερες το σωματείο των εργαζομένων θα προχωρήσει στη διοργάνωση συνέντευξης τύπου επιδιώκοντας συναντήσεις με εκπροσώπους αρμόδιων φορέων προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση και τους αγώνες των εργαζομένων και να επιδιώξει άμεσες λύσεις για τα προβλήματα τους !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s